Què és CashBack?

CashBack és una tarjeta de fidelització virtual que retorna diners amb cada una de les compres que realitzes. Per poder beneficiar-te d’aquesta devolució de diners de les teves compres t’has de registrar amb el link https://cbw.to/s21w26, i així formaràs part de la comunitat CashBack amb EcoEbre amb grans descomptes i regals per als associats.

 

CashBack funciona amb una APP gratuïta i que pots fer servir de diferents maneres:

  • eVouchers: Cadenes com Decathlon, Repsol,..., utilitzen aquest sistema amb el que compres prèviament un “val de compra” directament per la APP. Pots pagar amb tarja de crèdit al fer la compra eVoucher per la APP presentant el val de compra. Fàcil d’utilitzar fins i tot més ràpid perquè et pots estalviar cues de la caixa. Mira aquest video per saber-ne més.

  • Botigues On-line: Son les botigues On-line que volen fer publicitat de la seva Web a través de la APP de CashBack. Per fer la teva compra a EcoEbre i aprofitar els descomptes de CashBack, has de posar el teu numero de Id de CashBack a la teva fitxa de client. Per saber com pots comprar amb descompte a altres botigues Web... mira aquest video.

  • Botigues Físiques: A les botigues físiques com a “El Til.ler de les Corts” al carrer Caballero 72 de Barcelona, pots anar i fer la teva compra normal, i alhora de pagar indicar el teu número de Id de CashBack. La compra quedarà registrada al teu compte de CashBack.

Els avantatges que es tenen amb CashBack son descomptes de l’1% al 5% en les compres, que s’ingressaran al compte corrent quan tinguis com a mínim 10€ acumulats, o si es prefereix es pot utilitzar aquest descompte directament en la compra de eVouchers (vals de compra).

Qui paga aquest descompte?

L’App CashBack és una App de marketing i promoció d’empreses, que paguen un percentatge de les seves compres per tal de publicitar-se a la seva App, de manera que aquests descomptes que se li retornen al client en forma de diners i punts, ho paga l’empresa a la que se li ha fet la compra en concepte de promoció i publicitat.

On puc gaudir de descomptes?

A part de poder comprar amb descompte a la nostra botiga virtual www.ecoebre.cat també podràs comprar en altres establiments com Repsol, Decathlon, MediaMarkt, Booking, LastMinute, Atrapalo, El Corte Inglés, ..., però també en petites botigues locals i restaurants o fins i tot altres serveis com odontòlegs, fisioterapeutes, etc...

 

Per veure totes les botigues i empreses on podem tenir CashBack, es pot veure mitjançant l’APP i en forma de Mapa, llistat de Botigues On-line, Empreses amb eVouchers:

Registrat a CashBack amb EcoEbre

Registrar-se a CashBack és gratuït, de fet, les empreses podem incentivar el registre, per això EcoEbre.cat a tots els que es registrin amb aquest link https://cbw.to/s21w26 , tindran un val de descompte directe amb la seva primera compra i que s’afegirà al seu CashBack normal.

Comments (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.

Recopilem les seves dades, d'acord amb el GDPR i les nostres polítiques, per a proporcionar els nostres serveis i permetre el correcte funcionament d'aquesta web. Més informació