- Eco Ebre
- Receptes
- 0 likes
- 2433 views
- 0 comments

TORNEM AMB NOVES RECEPTES!
Us volem animar a aprofitar les nostres taronges, aquest cop per a fer una refrescant amanida :)
Ingredients
-1 cullerada de llavors de sèsam
-1 taronja
-3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
-2 cullerades de vinagre de mòdena
-2 boles x 125g de mozzarella de búfala
-grapat d'enciam
-grapat de menta
1. Talleu la mozzarella en trossos grans i poseu-la en un plat. Feu el mateix amb la taronja i l'enciam.
2. Un cop tot es troba al plat, hi afegim un grapat de menta i les llavors de sèsam.
3. Finalment, ho amanim amb l'oli i el vinagre de mòdena.
*TRUC:
Podeu fer suc de taronja i tirar-ne una mica per sobre l'amanida, li dóna un toc més dolç.
Serviu amb pa cruixent, si voleu.
Bibliografia:
-Cookpad (https://url2.cl/Pc9lq)
-Ensalada de mozzarella y naranja (https://www.pressreader.com/spain/mia-e687/20190619/283240214528352)
Comments (0)