| Dificultat:

Fàcil

| Temps:

30 min + 4 hores de refirgeració

| Calories:

250 Cal per porció

| Comensals:

4 porcions comensals

| Curs:

Dessert

Ingredients necessaris

  • 2 taronges grans
  • 200 ml de nata per muntar
  • 100 g de sucre
  • 3 ous
  • 2 fulles de gelatina
  • Una pessic de sal

Indicacions

  • Preparar la gelatina: Comença remullant les fulles de gelatina en aigua freda durant uns 5 minuts.
  • Exprimir les taronges: Exprimeix les taronges i reserva el suc. Si vols, pots ratllar una mica de la pell per decorar més tard.
  • Muntar els ous: Separa els clares dels rovells. En un bol, bat els rovells amb el sucre fins que estiguin cremosos i blanquinosos. Afegeix el suc de taronja i barreja bé.
  • Afegir la gelatina: Escorre les fulles de gelatina i escalfa una mica del suc de taronja en un casso. Dissol-hi la gelatina i després incorpora-ho a la mescla de rovells i sucre.
  • Muntar la nata: En un altre bol, munta la nata fins que estigui ferma. Afegeix-la suaument a la mescla anterior.
  • Muntar les clares: Bate les clares a punt de neu amb una pessic de sal i, després, incorpora-les amb cura a la mescla de mousse.
  • Refredar: Reparteix la mousse en copes i deixa-les reposar a la nevera durant almenys 4 hores, o fins que estiguin ben fermes.
  • Servir: Decora amb la ratlladura de taronja abans de servir i gaudeix d'aquest deliciós postre!
Comparteix aquesta recepta

Newsletter

newsletter-ecoebre

No et perdis mai els nostres últims articles, notícies, receptes i ofertes.

Un sabor que parla de la terra

Fruita ecològica, fresca, de qualitat i de proximitat